location scouting

home

Dutch home

opnamen

montage

kleur correctie

location

recording

editing

color grading

scouting

about us

 

DE JUISTE LOCATIE.

 

Het succes van een filmproductie, een televisiecommercial of een fotoshoot wordt grotendeels bepaald door de locatie. Wanneer de locatie naadloos aansluit bij de sfeer die de productie wil uit-stralen, blijft een onvergetelijke indruk bij de kijker achter. U streeft natuurlijk naar de maximale production value. Wanneer u FM Pictures inschakelt als locatiescout, kunt u erop rekenen dat wij de meest geschikte film- of fotolocatie vinden. En dat terwijl veel kostbare tijd bespaard blijft; tijd die u liever in uw film- of fotoproducte steekt!

Onze locatiescouts hebben jarenlange ervaring opgebouwd. Ze nemen de wensen en aanwijzingen van een regisseur, art director, fotograaf of producent mee in hun zoektocht en leggen u vervolgens een fotopresentatie van geschikte locaties voor. Indien gewenst verzorgen wij ook het locatiemanagement op de filmset.

Wees ervan overtuigd, wij vinden de locatie die u wenst altijd en overal!

 

 

OP LOCATIE.

 

FM Pictures vindt niet alleen de perfecte locatie voor een film- of fotoproductie, maar neemt u ook graag alle zorgen daaromtrent uit handen. Denk hierbij aan het overleg met overheden, bedrijven en omwonenden, het verkrijgen van de benodigde filmvergun-ningen, en het regelen van de logistiek voor de film-, televisie- of filmploegen.

FM Pictures is als locatiemanager het aanspreekpunt voor alle personen die betrokken zijn bij de productie, zowel intern als extern. Met enthousiaste betrokkenheid wordt alles op de filmlocatie en eventuele filmvergunningen goed geregeld. Dat komt zowel de kwaliteit van de productie, alsook de tijdsplanning en de financiële begroting beslist ten goede.

Laat FM Pictures voor u werken als locatiemanager.

 

 

 

 

 

SET SECURITY

 

FM Pictures heeft eigen veiligheidspersoneel deze zorgen voor een veilige omgeving voor cast en crew om in te werken, evenals veiligheid van alle apparatuur. Wanneer de filmset vanuit een veilige studio naar een platteland locatie verhuist ontstaan er nieuwe beveiligingsproblemen.

 

 

 

voorbeeld van ons werk

opnamen    montage    kleurcorrectie    locatiescout    over ons       

opnamen
montage

START

Dutch home
kleur correctie
about us
E-mailadres: 3steps@zeelandnet.nl