opnamen

home

Dutch home

opnamen

montage

kleur correctie

location

recording

editing

color grading

scouting

about us

 

IN DE STUDIO

 

Andere film en video productiebedrijven moeten meestal dure studio ruimtes huren. Bij Far More Pictures, dat doen we niet. We hebben een overeenkomst met één van de grootste studio's in Europa.

Wij werken nauw samen met de  AED TV en FILMstudio’s complex in Lint te België. Hier vinden wij alles wat nodig is om een productie te kunnen volbrengen zoals; complete service, comfortabele kamers, make-up lounges, restaurant, enz.

 

OP LOCATION

 

Filmen op locatie is een van die dingen die ofwel heel goed of iets van een  tragedie. Omdat er gewoon zo veel aan de gang is op een set en zo veel manieren waarop dingen mis kunnen gaan De locatie managers zijn van fundamenteel belang voor het succes van een productie  buiten de comfortabele muren van de studio.
Een locatie manager is het brandpunt van alle logistieke besluitvorming bij een productie op locatie. In feite zijn ze net zo belangrijk als de  acteurs, als de regisseur of de producent.

 

WITH GREENSCREEN

 

Green screen technologie is de basis van de effecten in  de nieuwste Hollywood-kaskrakers, de weersverwachting, enz. Een green screen is een techniek waarbij een voorwerp gefilmd wordt voor een groene of blauwe achtergrond en vervolgens wordt er in de eind montage de achtergrond doorschijnend gemaakt. Concreet betekent dit dat je de achtergrond van je video en/of foto kunt wijzigen naar iedere gewenst beeld. Zo maken weermannen en filmmakers al vele tientallen jaren gebruik van deze methode.

example of our work

opnamen    montage    kleurcorrectie    locatiescout    over ons       

Om een film/fotoshoot professioneel en vlekkeloos te laten verlopen, zijn voorbereiding en kennis van zaken vereist. Een uitstekend resultaat ligt niet alleen in de handen van de foto/videograaf, juist de locatie en een goede productie van de foto/videoshoot bepalen voor een groot gedeelte het eindresultaat.

Kies daarom voor uw professionele foto/videoshoot een ervaren partner. FM Pictures produceert uw foto/videoshoot van A tot Z. Onze foto/videoproducers beheersen hun vak; een lange lijst van gerenommeerde en tevreden opdrachtgevers getuigt hiervan. Wij laten graag ons werk ook ú overtuigen!

 

location

START

Dutch home
montage
about us
kleur correctie
E-mailadres: 3steps@zeelandnet.nl