home

Dutch home

opnamen

montage

kleur correctie

location

recording

editing

color grading

scouting

about us

 

PICTURE

 

Film- en videomontage is, zoals onze vakgenoten weten, veel meer dan alleen het knippen en plakken van het gefilmde materiaal. Het monteren van een documentaire of film is vaak onopgemerkte kunst.

Bent u op zoek naar een ervaren en professionals in film en  video, een  editor voor uw documentaire of promotie film? Is uw film materiaal gedraaid maar zoekt u een echte professionele  video editor die het filmmateriaal verwerkt tot een krachtige en filmische vertelling? Wij verzorgen film en -videomontage voor diverse film- en tv productiemaatschappijen, nationale omroepen en reclamebureaus.

Maar het succes of falen van de uiteindelijke videoproductie ligt in de handen van de video editor. Of het nu een documentaire, bedrijfsfilm, of commercial is, u wilt toch de beste video editor voor uw film? Dan bent u bij FM Pictures op het juiste adres.

 

GRAPHICS

 

Niet alleen beelden en geluid bepalen de sfeer van een film maar ook de tekst en afbeeldingen die gebruikt worden bepalen mede het succes van een productie. Neem bijvoorbeeld een western daar wordt gebruik gemaakt van een speciaal letter type, gebruik een ander type en de sfeer is helemaal weg. Wij van FM Pictures weten precies welke snaar we moeten raken als het om de grapics gaat.

example of our work

montage

opnamen    montage    kleurcorrectie    locatiescout    over ons       

START

Dutch home
location
opnamen
kleur correctie
about us
E-mailadres: 3steps@zeelandnet.nl

GELUID

 

De taak van de sound editor begint zodra de film is gefilmd en al de dialogen zijn opgenomen. Dit wordt de audio post-productie fase van het filmmaken. Tijdens de postproductie, de regisseur werkt met verschillende editors om de beste beelden te kiezen om  de uiteindelijke versie van de film op te bepalen. Dit is ook het moment dat alle speciale effecten worden toegevoegd. De verantwoordelijkheden van de sound editor zijn dat om alle dialogen voor te bereiden als ook de achtergrond geluiden, geluidseffecten en muziek voor de eindmix
FM Pictures werkt met de beste geluidstechnici en componisten om het beste geluid te ontwikkelen.