MONTAGE

 

Een film en video editor is een hooggeschoolde professional die monteerd en bewerkt.  De uiteindelijke productie moet een samenhangend project worden waarin de verhaallijn altijd centraal staat. Velen in deze industrie beschouwen film bewerken als een kunst die vaak ongemerkt en ongewaardeerd wordt. Wij hebben deze professionals in huis om een goed beeldverhaal te kunnen maken.  FM foto's is dan ook het juiste adres voor het bewerken.

 

 

KLEUR CORRECTIE

 

Kleurcorrectie is het proces van verandering en verbetering van de kleur van een film, videobeeld, of stilstaande afbeelding, hetzij elektronisch, foto-chemisch of digitaal. Kleurcorrectie omvat zowel kleurcorrectie en de generatie van artistieke kleureffecten. Of voor bioscoop film, video distributie of afdrukken, kleurcorrectie wordt nu digitaal uitgevoerd. Wij van FM Pictures werken met de modernste software zoals Davinci Resolve en Adobe Premiere en moderne snelle computer(s).

 

 

 

LOCATION SCOUT

 

De zoektocht naar een bijzondere film- of fotolocatie is intensief en tijdrovend.
FM Pictures heeft jaren ervaring in het vinden van geschikte fot- en/of fillmocaties. In overleg wordt op zoek gegaan naar de beste locatie(s) voor o.a. Reclamefilm, promotiefilm, fotoshoot enz.

Als we een locatie niet hebben in onze locatiedatabase, dan vinden wij de juiste locatie voor u ALTIJD en OVERAL.

 

 

home

Dutch home

opnamen

montage

kleur correctie

location

recording

editing

color grading

scouting

about us

 

Privacy Policy    Terms of Service   Contact

E-mailadres: 3steps@zeelandnet.nl

Onze missie is om dat aan de doelen van elke klant wordt voldaan . Onze inzet is het luisteren naar onze klanten en om een grondig inzicht te krijgen van hun wensen. Onze reputatie is gebaseerd op integriteit, professionaliteit, creativiteit en toewijding aan onze klanten en onze producties en diensten.

OPNAMEN

 

FM Pictures is een full-service productiehuis in het zuidwesten van Nederland.

Tekst is belangrijk maar beeld is allesbepalend. Bedrijven kiezen daarom steeds meer voor het gebruik van (online) video’s, voor hun boodschap over te brengen op het publiek, en daarmee voor FM Pictures Wij buigen innovatieve ideeën om naar concepten en vertalen concepten vervolgens naar hoogwaardige videoproducties.

De expertise die wij in de loop der jaren bij zowel grote als kleine opdrachtgevers hebben opgedaan, nemen wij mee naar iedere nieuwe klant. Dat dit succesvol is, blijkt wel uit de vele verschillende aanvragen die wij vanuit het hele land mogen ontvangen.

 

 

 

opnamen    montage    kleurcorrectie    locatiescout    over ons       

opnamen
location

START

montage
about us
kleur correctie
E-mailadres: 3steps@zeelandnet.nl
opnamen
montage
kleur correctie